Schoolgids_Koningin_Emma_2016-2017.pdf

Welkom op de christelijke daltonschool Koningin Emma! Via bovenstaande link kunt u onze schoolgids lezen. Daarin krijgt u een goede indruk van hoe het er bij ons op school aan toe gaat en waar wij voor staan.

Met veel plezier werken we in een prachtig historisch gebouw aan eveneens prachtig onderwijs. Bij Daltononderwijs leren kinderen zelfstandig keuzes maken, samenwerken en hun eigen werk kritisch te beoordelen. Uiteraard biedt de school de juiste kaders en pedagogische begeleiding.

Ons motto is: “Elk kind is uniek; samen staan we sterk!”

Ook dit schooljaar zal het team van de Koningin Emmaschool zich inzetten om betekenisvol te zijn voor de kinderen op onze school. We zijn trots op het onderwijs dat we geven op onze school! Hoe we dat doen, kunt u lezen in deze gids.

De informatie in deze gids is bedoeld voor ouders/verzorgers van kinderen op de Koningin Emmaschool, maar ook voor hen die nog voor de schoolkeuze staan. Wilt u na het lezen van deze schoolgids meer weten?

Neem dan contact met ons op, wij staan u graag persoonlijk te woord.

De beste indruk van onze school krijgt u natuurlijk door bij ons binnen te lopen. U bent van harte welkom!

Het team van de Koningin Emmaschool.