Welkom op de site van christelijke daltonschool Koningin Emma

De Koningin Emmaschool is één van de twee christelijke dalton basisscholen in Zwolle. Een school waar ruim 400 kinderen een plek hebben gevonden. Een school waar het welbevinden van de kinderen hoog in het vaandel staat.

Als u deze site bezoekt voor de eventuele aanmelding van uw zoon/dochter; hieronder vindt u per schooljaar informatie over de aanmelding. Voor vragen kunt u contact opnemen met de teamleider onderbouw, Ingeborg de Ruiter, i.de.ruiter@vivente.nu

Schooljaar 2017/2018: Er kunnen geen nieuwe kleuters meer geplaatst worden.

Schooljaar 2018/2019: Er kunnen geen nieuwe kleuters meer geplaatst worden.

Schooljaar 2019/2020: Wordt uw kind in het schooljaar 2019/2020 vier jaar, dan kunt u contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak voor een rondleiding. Na een rondleiding kunt u uw kind aanmelden.

Nb. Er worden nog geen afspraken gemaakt met ouders waarvan hun kind in het schooljaar 2020/2021 voor het eerst naar school gaat.